Diensten

Grafische diensten

Van logo ontwerp tot complete huisstijl. Van een simpele one page website tot een uitgebreide WordPress website. Bij bieden ook de mogelijkheid om uw event in een mooi kleedje te steken.

Logo Design

Creëer een sterk merkimago. Een goed logo is essentieel voor het succes van je merk. Het weerspiegelt de identiteit en waarden van je bedrijf, en helpt om een blijvende indruk te maken op je doelgroep.

Web Design

Maak een goede eerste indruk met uw website. We ontwerpen een betaalbare one page website of uitgebreide website in WordPress.

Event Design

Het organiseren van een evenement is een complexe taak en het ontwerpen van de verschillende elementen die hierbij horen is daarbij essentieel. Het ontwerp van een stijlvolle affiche, flyer, website en tickets etc... draagt bij aan de uitstraling en sfeer van het evenement.

Magazine Design

Het ontwerpen van een magazine is een uitdagende taak waarbij veel aspecten komen kijken. De doelgroep, het ontwerp, de inhoud, fotografie en typografie moeten allemaal op elkaar afgestemd worden. Door goed onderzoek te doen naar de doelgroep en deze centraal te stellen in het ontwerp, kunnen we ervoor zorgen dat je magazine aanspreekt en gelezen wordt door de juiste mensen.

Printing

Een extra touch aan je drukwerk kan een enorme meerwaarde betekenen. Nu eens om te beschermen, dan weer om je drukwerk de perfecte uitstraling te geven. Dit kan gaan van embossing, debossing, rillen, stansen, foliedrukken, foliepregen, plastificeren, kleuren van randen, folie op randen, … We bespreken uitgebreid de druktechnieken die bij uw huisstijl past.

Photography

In deze digitale tijd is fotografie een belangrijk onderdeel geworden van onze online communicatie. Goede foto’s zijn essentieel voor het creëren van aantrekkelijke content en het overbrengen van de juiste boodschap naar jouw doelgroep. Als je zelf niet over de nodige vaardigheden beschikt, kan je beroep doen op één van onze professionele fotografen.

benefits

Why choose me?

 • Jarenlange ervaring

  Opleiding te Sint Lukas Brussel. Reeds meer dan 15 jaar ervaring in de Grafische Wereld!

 • Snelle feedback

  Altijd een vliegensvlugge feedback terug in je mailbox! Dit werkt voor tijds- en kostenbesparing, verbeterde prestaties, betere samenwerking en verhoogde klanttevredenheid.

 • Prijs kwaliteit

  Naast het bieden van een snelle en efficiënte service, hanteren wij eerlijke en betaalbare prijzen voor onze klanten.

 • Ontwerp tot de klant tevreden is

  Als het gaat om het ontwerpproces, is het essentieel om te streven naar klanttevredenheid. We bieden een variatie van ontwerpen aan!

Are You Ready To Start a New Project With Me?

Bekijk mijn catalogus voor meer informatie over de beschikbare pakketten. Wens je graag een offerte, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder!

Contact