Huisstijl op de beeck

Graphic Design en Merchandising gaan vaak hand in hand. Omdat ze versterkend werken. Op aanvraag van klanten en met focus om vooral jouw merk (en prachtig logo) zichtbaarder te maken op wedstrijden of trainingen of op eender welk event ben ik sinds kort van start gegaan met het samenstellen van gepersonaliseerde zadeldoeken, paardendekens en frontriemen.

Dit is een kick off gamma om later verder uit te breiden!

Hoe gaat het ontwerpen van een zadeldeken op maat concreet in zijn werk?

Stap 1: Naast het logo ontwerp, kiezen we samen een finale huisstijl. Deze huisstijl bestaat uit specifieke kleuren en een passend lettertype. Die kleuren vertalen we vervolgens naar zadeldoeken, dekens en frontriemen, enz.


Stap 2: vervolgens krijg je enkele digitale voorstellen waarop het logo geborduurd staat, volledig in jouw huisstijl.  Zo zie je goed hoe het er in werkelijkheid zal uitzien.

Stap 3: we bespreken samen de finale uitvoering alvorens jouw bestelling in productie gaat.

Wist je trouwens dat de zadeldekens in alle mogelijke kleuren en tot in de kleinste details geproduceerd kunnen worden? Geweldig toch! Ben je dus eigenaar van een manege, een horseball club, een springstal, fokkerij, springruiter of wil je jouw sponsor ruiter of event overal in stijl herkenbaar maken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte via carolineopdebeeck@gmail.com


We brand your story.

Categories